top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLudo Vander Vliet

Ondersteuning voor Windows 7 beëindigd op 14 januari 2020

Bijgewerkt op: 14 feb. 2020


Microsoft heeft verklaard 10 jaar productondersteuning voor Windows 7 te leveren toen het werd uitgebracht op 22 oktober 2009. Deze periode van 10 jaar is nu afgelopen en Microsoft heeft de ondersteuning voor Windows 7 beëindigd zodat wij onze investeringen kunnen richten op de ondersteuning van nieuwere technologieën en fantastische nieuwe ervaringen. De exacte datum voor het einde van de ondersteuning voor Windows 7 was 14 januari 2020. Er worden geen technische ondersteuning en software-updates ter bescherming van je pc meer geleverd voor het product vanuit Windows Update. Microsoft raadt je ten zeerste aan om over te stappen naar Windows 10, om te voorkomen dat je in een situatie komt waarin je service of ondersteuning nodig hebt die niet langer beschikbaar is.  1. Pc's met Windows 7 ontvangen na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer. Het is daarom belangrijk om naar een modern besturingssysteem te upgraden, zoals Windows 10. Dit ontvangt de laatste beveiligingsupdates die helpen om jou en je gegevens beter te beveiligen. Bovendien is de klantenservice voor Microsoft niet meer beschikbaar voor technische ondersteuning voor Windows 7. Verwante services voor Windows 7 worden in de loop der tijd ook stopgezet.

  2. De meeste gebruikers van Windows 7 wordt geadviseerd om over te stappen naar een nieuw apparaat met Windows 10. De huidige pc's zijn niet alleen sneller en lichter maar ook krachtiger en veiliger, met een gemiddelde prijs die aanzienlijk lager is dan die van de gemiddelde pc acht jaar geleden.

  3. Als je wilt profiteren van de nieuwste hardwaremogelijkheden, raden we je aan over te stappen naar een nieuwe pc met Windows 10. Het is ook mogelijk compatibele pc's met Windows 7 te upgraden door een volledige versie van de software te kopen en te installeren. Contacteer ons voor meer informatie.

  4. Je kunt Windows 7 blijven gebruiken, maar na beëindiging van de ondersteuning wordt je pc kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico's. Je pc blijft gewoon starten en werken maar je ontvangt geen software-updates meer van Microsoft, ook geen beveiligingsupdates.


56 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page